warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/nagyapomesei.hu/httpdocs/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Sajtómegjelenések

Cikk jelent meg a Népszabadságban Nagyapó meséiről

A Nagyapó Meséiről megjelent Népszabadság cikk képe:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha meglesz a linkje, azt ismegírjuk. 

Nagyapó meséiről a Kossuth Rádió Belépő című kulturális magazinműsorában

A Kossuth Rádió Belépő című műsorának vendége volt Fisch Gábor László, a Nagyapó meséi szerzője. A hangfálj a linkre kattintva érhető el, és 6:47 percnél kezdődik a mesekönyvről szóló rész.

http://www.nagyapomesei.hu/sites/default/files/fgl.mp3

Recenzió a Népszabadságban (TV Magazin, 2012. január 26. 33. oldal)

Mesélj, nagyapó! Ha újra gyerek lehetnék, még több időt töltenék a nagyszüleimmel. A nagyapák, és a nagymamák ugyanis olyan dolgokat tudnak, amiket az apák, és az anyák nem. Nekik történeteik vannak, és egy olyan különleges világuk, amiben nincsenek kötelezettségekkel terhelt hétköznapok, nem kell reggel ébresztőórára kelni, és mindig, mindenhová sietni. 

Mesehősök nagyapó kertjéből (Népszava, 2011. január 5.)

Gyakorló anyukák és apukák tudják, a meghitt családi esték egyik legfontosabb kelléke egy jó mesekönyv. Az esti mesemondást nem helyettesítheti a leggazdagabb mesecsatorna és a legdivatosabb játék sem, gyermekünk semmit nem értékel jobban, mint azt, ha a napot szüleivel együtt fejezi be.

Interjú a szerzővel a Kossuth rádióban

Az interjú hanganyaga lejátszható, vagy letölthető mp3 formátumban. Kattintson a csatolmányra, majd a fájl nevére (Interju_180_perc.mp3) és amennyiben rendelkezik lejátszóval (Windows Media Player, iTunes, VLC, stb.) azonnal elindul, amennyiben nem, akkor letöltheti a gépére.

Trencsényi Zoltán: Karácsony: elkönyveltük, Népszabadság, Repertoár melléklet

"...És hogy még a mai, poénokra, túlzásokra kihegyezett világban sem kell mindennek feltétlenül modernnek lennie, arra bizonyság: Fisch Gábor László: Nagyapó meséi című könyve.

Podhorányi Zsolt, Népszava

Megszaporodtak manapság azok a gyerekkönyvek, amelyeknek lapjain mindennapjaink apró jelenségei válnak egy mesevilág szereplőivé. A kerti vakond, a cinke a fáról, az utcán veszteglő autóroncs, apa dolgozószobája – nem utolsósorban az oltásra készülő doktor néni. Gyakorló szülőként mondhatom, a kicsiket lebilincselik az olyan históriák, amelyek lapjain saját történeteik, nyomasztó félelmeik, örömeik elevenednek meg, amelyben világukra ismerhetnek. Ilyen könyv Fisch Gábor László Nagyapó meséi című meséskönyve is.