warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/nagyapomesei.hu/httpdocs/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
A főoldalon megjelenő hírek, cikkek, írások.

Kapható a Nagyapó meséi 2!

Némi késlekedés után végre kijött a nyomdából az új mesekönyv! Keressétek a boltokban, a kiadónál (www.magyarnaplo.hu) vagy rendeljetek dedikált példányt itt!

Elkészült az új mesekönyv! Nagyapó meséi 2!

Hamarosan megjelenik Nagyapó új könyve. A karácsonyi mesekönyvpiac újdonsága nálunk már előjegyezhető. Szállítás remélhetőleg október közepén,  - amint kijön a nyomdából. A mesék főszereplőit már ismerik az olvasók. Ezúttal a történet során új család is beköltözik a kertbe, Boldizsár és a két lánya. Kemence épül, és a kalandok vége - ennyit elárulhatok - kettős esküvő lesz!

Nagyapó Meséi - A mesekönyv

Fisch Gábor László most megjelenő kötete Nagyapó meséinek alaposan kibővített (megduplázott) kiadása. Vadonatúj mesék a kerti világból.

A mesehősök a szabadban gyakran előforduló állatok, egerek és különféle bogarak. Nem csak a már sok-sok mesében kedves ismerősként felbukkanó egér, tücsök, hangya, vagy szentjánosbogár, hanem például ganajtúró, lótetű, pók - amiket valljuk be, nem sokan kedvelnek, - vagy például a bodobács (suszterbogár néven talán közismertebb) szereplői a mesének. Nem rémül meg senki attól, hogy a grill tűzhely rakott téglái között pókok tanyáznak, vagy éppen átmegy a színen egy galacsint görgető ganajtúró (elegánsabb nevén skarabeusz), megjelenik egy hatalmas lótetű.

Ünnepi Könyvhét, 2014

Vasárnap, 17 órakor a Vörösmarty téren a 62-es számú Magyar Napló standnál az Ünnepi Könyvhét keretében dedikál a mesekönyv szerzője!. Vásárolni is lehet még. Gyertek! 

Gyerekműsorban Nagyapó meséi

2014. február 15-én a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Sárkányos Gyerekkönyvtárában a Nagyapó meséiből Tallián Marianne és Lázár Balázs színészek és a néző gyermekek közreműködésével jeleneteket adtak elő. A gyermekprogram részeként a szerzővel is beszélgetni lehetett. Az ott készült képeket a Galériában lehet megnézni.

A Polihisztor könyvesboltban dedikál a szerző

December 10-én, 16 órakor a Polihisztor könyvesboltban (Múzeum körút 17.) dedikálja mesekönyvét a szerző, Fisch Gábor László. Mindenkit szeretettel várunk! 

Mesematiné gyerekeknek jan.14-én szombaton 10.30-tól Vácon

Január 14-én szombaton 10.30 órakor egy váci szerző (Fisch Gábor László) könyvét mutatja be az Angelato kávézó és fagyizó (Köztársaság u. 3. a stranddal szemben).

 

Sándor Erzsi olvas fel a mesekönyvből kisgyerekeknek és szülőknek, és a Miami tánciskola gyermektáncosai tartanak bemutatót. A rendezvény díjmentes. Az egyórás programot elsősorban 5-9 éves gyermekeknek ajánljuk. Várjuk szeretettel rendezvényünkre a szülőket és nagyszülőket.

Könyvbemutató az Írószövetség klubjában

Szeretettel várnak minden érdeklődőt a Magyar Napló karácsonyi mesekönyv-bemutatójára december 12-én, hétfőn 18 órára a Magyar Írószövetség Klubjába (VI., Bajza u. 18.).